25 april kwam Lea Polak, onze leefstijlcoach en diëtist, ons helpen in Stadsdorp Elsrijk om onze leefstijldoelen te actualiseren, op een originele manier. Een sprong maken naar ons leefstijldoel viel niet mee. Kleine stapjes bleken oplossingen te zijn waardoor het succes eerder bereikbaar is! SMART!

11 april kwam Elly Bakker in Stadsdorp Elsrijk. Leefstijldoelen of andere belangrijke thema’s die te maken hebben met ons leven, schilderen op steentjes! Net als in Bovenkerk was het een succes en leidde het tot trotse deelnemers.

14 maart
Lekker samen bewegen in Stadsdorp Elsrijk
Ondanks de inspanning, ook nog gelachen…..en niet te vergeten ons goede voornemen om vaker mee te doen met Nederland in Beweging……… en?????? 😊

28 februari 2023 kwam René Kruisdijk ons in Stadsdorp Elsrijk van alles vertellen over de bekkenbodem. Onze vragen zijn beantwoord, en het was ook leuk en leerzaam om samen te oefenen. Zowel op de grond als op een stoel. Oefeningen die een plek verdienen in ons leefstijlprogramma!

17 januari, de eerste bijeenkomst in Stadsdorp Elsrijk in het nieuwe jaar. Aan de hand van een spel stonden we stil bij enkele van onze ervaringen in 2022.