19 april vragen over voeding bij het ouder worden. Wat is nu echt gezond en wat is een hype? Wat doen supplementen voor ons? Wat????? Helemaal niks????? Het was een interessante en leerzame meeting! Shockerend hoeveel we inslaan aan middelen, waar we alleen de producent gelukkig mee maken. Dank Dustin de Leeuw!

5 april Het spel Positieve Gezondheid

22 maart. Training! Savage Workout, was pittig voor ons allen. Maar in de andere groepen gaan ze ook deze training doen.

8 maart Roos, slaapcoach kwam langs en vertelde ons van alles over slapen. Wanneer is er sprake van slapeloosheid, is het gewoon om iedere nacht op een bepaalde tijd wakker te worden? Waarom dan? Kun je er wat aan doen?

22 februari was een bijeenkomst over de levenslijn en leverde leerzame feedback op.

8 februari is het spel Vertellis uit de kast gehaald in Bovenkerk. Het was aangenaam om zoveel van elkaar te horen. Bijzonder om over dit soort onderwerpen zoveel met elkaar te delen. Een verrijking!

25 januari kwam Elly Bakker, op uitnodiging van Edwin in Buurtclub Leefstijl
Wat hebben we genoten van haar les over ‘Happy Stones’en wat een prachtige inspirerende voorbeelden had Elly bij zich. Deze workshop is herhaald in alle groepen!

11 januari was de eerste bijeenkomst in 2023 in het Noorddamcentrum. Edwin, de groepsbegeleider vertelde het een en ander over idealen. Na informatie en theorie werd er heel wat uitgewisseld in een vertrouwelijke sfeer. Bijzonder om zoveel te delen met elkaar!