Studenten komen Buurtclub Leefstijl onderzoeken

Het onderzoek door Amsterdam UMC naar de positieve (7!) en verbeterpunten (2) van Buurtclub Leefstijl, liet nog bepaalde vragen open staan. De begeleider van het eerste onderzoek (Sabine van der Veen) is inmiddels werkzaam in het LUMC en begeleidt 8 studenten sociale psychologie in het vervolgonderzoek, dat gericht is op de verbeter aspecten van Buurtclub Leefstijl en de gevolgen van deelname aan de bijeenkomsten.  Controlegroep? Onschuldige voorbijgangers in winkelcentrum Westwijk en Groenelaan, die niet hebben deelgenomen aan Buurtclub Leefstijl zijn benaderd en kregen dezelfde vragen te beantwoorden als de deelnemers van Buurtclub  Leefstijl, in alle drie de wijken. De prangende vraag: wat doet deelname aan Buurtclub Leefstijl met onze welzijnsbeleving en wie weet met onze gezondheid???  Wordt vervolgd…