Buurtclub Leefstijl Groenelaan

Wat is er zoal gedaan in Buurtclub Leefstijl? Imkervereniging Amstelland kwam vertellen over de leefstijl van bijen en wat wij mensen daarvan kunnen leren! Interessant en de zeven smaken honing en het rollen van een waskaarsje was ook heel bijzonder. Verder stonden we stil bij thema’s zoals veerkracht en het omgaan met veranderingen. Het jaar 2022 is afgesloten met een workshop van Roos, over slapen. Indrukwekkend om te horen wat voor effect het heeft op je lichaam en welzijn, als je slecht slaapt. En goed te horen hoe je het kunt beïnvloeden, met je leefstijl!

Beweegbingo!

Workshop over slapen

Na het kerstrecess hebben we elkaar met het spel Vertellis weer veel toevertrouwd, in een prettige sfeer.
Wat bracht Buurtclub Leefstijl in 2022 de deelnemers? ‘het bracht kennis en gezelligheid’, ‘sociale contacten’ ‘veel gezelligheid en interessante onderwerpen’.
Zal ik alvast wat verklappen wat er nog meer gepland staat de komende tijd?
We gaan iets creatiefs doen, we gaan oefenen om meer zelfvertrouwen uit te stralen als we lopen, we staan met een deskundige stil bij thema’s als ‘voltooid leven’ en we gaan onze bekkenbodem oefenen. Er staan nog véél meer leuke activiteiten op de rol. En natuurlijk staan we stil bij onze leefstijldoelen. Nieuwsgierig? Er is nog een plekje vrij. Bel Jolanda voor informatie 0651238887