Vouchers voor professionals uit de eerste lijn

Hoor jij bij de professionals die up to date bekend zijn met Positieve Gezondheid en daarmee ook bezig zijn?  Ben jij een van de sterren met een brede blik op gezondheid en gedrag? Dat wordt door Stadsdorp Elsrijk met een ster beloond en misschien ben jij dan wel de professional die in het zonnetje gezet wordt!

Je herkent het vast wel: je krijgt een patiënt maar je vraagt je af wat er nog meer speelt bij die patiënt. Eenzaamheid? Te weinig gezondheidsvaardigheden? Te weinig kennis om klachten te voorkómen? Of andere problematiek die buiten de reikwijdte (en tijd) van je behandeling ligt?  ,

Denk op dat moment aan Buurtclub Leefstijl, waar sociale steun en leefstijl voorop staat. Waar personen elkaar helpen, samen sporten, samen leefstijlthema’s bespreken, kennis verwerven en samen bezig zijn op een prettige informele manier, om  bewuste en gezonde keuzes te maken.  

Dat gun je toch al je patiënten? Stadsdorp Elsrijk biedt wijkbewoners de mogelijkheid om een jaar lang gratis gebruik te maken van Buurtclub Leefstijl. Geef een voucher en zorg ervoor dat er contact gelegd wordt met Jolanda. Zij houdt dat allemaal bij en introduceert de wijkbewoner in Buurtclub Leefstijl. Jij krijgt een ster na aanmelding, wat dat verdien je.

De prof met de meeste sterren wordt door Stadsdorp Elsrijk in het zonnetje gezet!

Jolanda belt de komende weken en legt uit op welke manier je mee kunt doen aan de wedstrijd in de wijk.

Doe mee!  Vragen?  0627253357