Bijeenkomsten Buurtclub Leefstijl Elsrijk

Na de kerstpauze is Buurtclub Leefstijl Elsrijk weer begonnen op 17 januari. Met behulp van het spel ‘Vertellis’ stelden we elkaar vragen en er is weer van alles met elkaar gedeeld, in een vertrouwelijke en prettige sfeer. Voor de komende bijeenkomsten staan er weer boeiende onderwerpen en activiteiten gepland. Alvast wat verklappen?

31 Januari gaan we dansen en vrolijk met de voetjes van de vloer. De bijeenkomst op 14 februari heeft een ander karakter. Twee deelnemers van Buurtclub Leefstijl Elsrijk hebben zich voorbereid op het thema ‘troost’. Troost in de loop der tijd. Het boek van Dirk de Wachter ‘Vertroostingen’is een van de onderleggers voor deze interactieve bespreking en bijeenkomst. Dat zal weer een boeiende bijeenkomst worden.

Op 28 februari zijn de spieren van de bekkenbodem het onderwerp. Onder deskundige begeleiding gaan we oefenen. Waarom dit onderwerp van belang is, behoeft vast geen nadere uitleg.

Het zijn onderdelen en onderwerpen die direct te maken hebben met fysieke mogelijkheden, mentaal welbevinden en kwaliteit van leven. Allemaal domeinen van de theorie Positieve Gezondheid. Ben je daar mee bekend of heb je daar juist vragen over? Hou de nieuwsbrief in de gaten, want ook dáár komen we uitgebreid op terug!

Trouwens, er is nog een plekje vrij in Buurtclub Leefstijl Elsrijk. Bel rustig Jolanda 0651238887 als je interesse of vragen hebt.