Zomerpauze voorbij. We zijn weer begonnen!

Buurtclub Leefstijl Elsrijk startte op 16 augustus. Bijpraten, lachen en stil staan bij wat we dit komend seizoen samen willen doen. Dat is weer véél!  De inbreng van deelnemers zelf is grandioos en het zal weer een interessant seizoen worden!

Op 23 augustus startte Buurtclub Leefstijl de Bolder het nieuwe seizoen met Marja Park, casemanager dementie van Zonnehuisgroep Amstelland. Het was bijzonder om op zo’n vertrouwelijke manier onze herinneringen te delen en vragen te stellen. 

Buurtclub Leefstijl Bovenkerk is gestart op 7 september met een introductieprogramma over leefstijl. Wat doet Buurtclub Leefstijl zoal? Buurtclub Leefstijl is gebaseerd op Positieve Gezondheid. Maar wat houdt dat in?  Het “spinnenweb” ging als huiswerk mee naar huis en er zijn goede plannen. Het onderwerp verbindt!