Bestuursleden gezocht Stichting Buurtclub Leefstijl i.o.

Denken

Doe mee met de uitdaging om Buurtclub Leefstijl verder te ontwikkelen en om verbinding te leggen tussen het buurtinitiatief, het sociale domein, het sportakkoord, de eerste lijn én en een gezonde leefstijl. Klik hier voor de flyer.

Gezien de huidige ontwikkeling is er behoefte aan innovatieve personen die proactief kunnen (mee)denken, kennis hebben over Positieve Gezondheid en leefstijl én het liefst ook beschikken over netwerken om het doel te bereiken.  Reguliere bestuursvergaderingen vinden in principe tweemaal per jaar plaats, maar gezien de huidige ontwikkeldynamiek is er behoefte aan enthousiaste meedenkers die tussentijds ook input en ondersteuning willen bieden (en soms even willen sparren) in het kader van het uitbreiden van dit veelbelovende initiatief.

Het bestuur werkt op vrijwillige basis en de bestuursleden ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Bij uitzondering worden daadwerkelijk gemaakte onkosten zoals bijvoorbeeld reiskosten eventueel vergoed.

Heb je interesse? Laat dit weten via info@buurtclubleefstijl.nl.

Of bel Jolanda 0651238887