Stagiair(e) gezocht voor evaluatie Buurtclub Leefstijl

Hou je van innovatie en het ontwikkelen van buurtinitiatieven? Dan zoeken wij jou voor een responsieve evaluatie van het zich ontwikkelende concept Buurtclub Leefstijl.

Buurtclub Leefstijl richt zich op mensen in de wijk die willen werken aan gezonder oud worden. Als onderlegger gebruiken we het concept ‘positieve gezondheid’ van Machteld Huber. De kracht van de Buurtclub ligt in het samen doen. Dit concept slaat aan. In andere wijken en gemeentes is er de wens om een Buurtclub Leefstijl te starten. Ook is er belangstelling vanuit de eerstelijn. 

Buurtclub Leefstijl Amstelveen - beweegactiviteit
IMG-20201103-WA0003

Het concept Buurtclub Leefstijl willen we  graag verbreden. Maar we willen er ook graag meer over weten. Wat er werkt er en waarom? We zoeken een masterstudent om hier een bijdrage aan te leveren. In deze stage doe je kleinschalig literatuuronderzoek, houd je interviews met betrokkenen, doe je participerende observaties tijdens de bijeenkomst.  Ervaring met kwalitatief onderzoek is wenselijk. 

Wil je meer weten over deze stage? Bekijk dan de Flyer stage Amsterdam UMC Buurtclub Leefstijl