Activiteit op 6 oktober

Saskia van Amstelveen Sport, onze buurtsportcoach heeft met collega’s een levend ganzenbord ontworpen. Op 22 september is daar sportief en met veel plezier gebruik van gemaakt in het Openluchttheater. Ook andere buurtbewoners meldden zich om mee te doen. Onder de bezielende leiding van Saskia was het ganzenbord een succes. De winnares was Dorien, die als hoofdprijs een Buurtclub Leefstijltasje ontving met lekker ingrediënten voor een gezonde maaltijd.

Het napraten in de Blokhut ging vergezeld met een gezond (groente)hapje en een gezond drankje: een gezellige, sportieve opening van het nieuwe seizoen Buurtclub Leefstijl!
In de maand oktober staan er twee bijeenkomsten gepland voor Buurtclub Leefstijl. 6 oktober is Lea Polak, diëtist en leefstijlcoach erbij. We gaan eerst zittend warmlopen met een (nieuw!) spelletje over leefstijl! Corona is in deze tijd erg bepalend. In dit tijdperk is het voor sommigen ook lastiger is om weerstand te bieden tegen verleidingen. Coronakilo’s zijn inmiddels een bekend begrip. En misschien staat de  waarde die wij hechten aan een gezonde leefstijl, ook onder druk. Het komt aan bod op een speelse manier!

De belangstelling voor verschillende activiteiten is gepeild onder de deelnemers van Buurtclub Leefstijl

De workshop die Conny ons wil geven over collages maken heeft duidelijk de voorkeur! Conny is zelf erg bedreven in deze kunst en heeft daar ook een prijs voor ontvangen. Wat fijn dat ze deelnemers van Buurtclub Leefstijl wil inwijden in deze kunst, op 20 oktober. De onderliggende filosofie van Buurtclub Leefstijl is ‘positieve gezondheid’. Wie daar meer over wil weten, kan altijd bellen. De workshop van Conny past bij je goed voelen, vrolijkheid, contact met andere mensen…

Groet,
Jolanda